Magus mustikas, hapukas vaarikas ja mahe kookos – sellest ju lihtsalt peab midagi imehead kokku saama!
Valmista Santa Maria kookosjookide ning Härmavili mustika-vaarika marjaseguga üks eriti mõnus chia-puding, mis sobib nii maitsvaks hommikusöögiks, toitvaks vahepalaks kui ka grillpeo lõppakordiks – kuniks suviseid ilmu veel jagub!
Mõnus magustoit, mida kohe rohkem külmkappi varuda, et toitev vahepala oleks iga kell võtta.
Magustoit
4pokaali
Vaja läheb
1pakkSanta Maria kookosjooki
3tlchia-seemneid
veerand kauna Santa Maria vaniljet
1pakkHärmavili mustika-vaarika segu
1/3pakkiSanta Maria kookoskreemi
mõned lehed piparmünti
1-3 sl mett või taimse variandi jaoks agaavisiirupit
Kaunistuseks
mõni mündileht, marju ja chia-seemneid
Tee nii
Sega kookosjook chia-seemnete ja kaunast kaabitud vaniljeseemnetega ning pane paariks tunniks kuni üle öö külmkappi.
Blenderda marjad kookoskreemi, mündi ja alustuseks 1 sl mee või siirupiga, maitse ja timmi magusus parajaks.
Tõsta klaasidesse või magustoidupokaalidesse chia-segu ning vala sellele smuuti. Naudi kohe või hoia söömiseni külmkapis.
Nipid
Täistaimseks magustoiduks - kasuta mee asemel agaavi- või vahtrasiirupit
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.