Kausismuuti on paksema konsistentsiga kui joogiks mõeldud smuuti ning sobib nautimiseks lusikaga, näiteks kaunil suvehommikul, kui kuhugi kiirustama ei pea. Kreemised kausismuutid on kui puhtad lõuendid, kuhu peale just endale meelepäraseid lisandeid sättida – pähklitest-seemnetest-müslidest kuni marjade ning puuviljadeni.
Õrnroosa virsiku-vaarikasmuuti valib külmkuivatatud virsiku pulbriga, mis annab kausitäiele mõnusalt hapukat ning üdini virsikust maitset. Külmkuivatatud virsiku pulbrit leiad CentralSuni lehelt.
Suvine ja kerge kausismuuti sobib ideaalselt kas hommikusöögiks või jahutavaks vahepalaks. Maitseküllase virsikumaitse annab smuutile külmkuivatatud virsiku pulber.
Jaga kahe kausi vahel, kaunista viilutatud banaani, marjade ja pähklite-seemnetega. Naudi kohe.
Nipid
Kui sul külmkuivatatud virsiku pulbrit ei ole, saad smuuti ka ilma selleta valmistada, kui sel juhul ei tule kausitäis samavõrd maitsekas. Puista smuutile müslit - kui soovid toekamat kausitäit.P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.