Kreemine kirsi-kookosesmuuti

Kreemine kirsi-kookosesmuuti

Tahaks midagi head, aga ei tea mida? Otsi sügavkülmast välja Härmavili kirsid, kapist Santa Maria kookosjook ning surista endale valmis üks eriti kreemine smuuti. Mandlikreem aitab kõhtu pikalt täis hoida, kardemon ja kakao lasevad kirsi hapukal maitsel särada ning banaan lisab smuutile täpselt parajalt magusust. Mõnusat nautimist!


Retsept valmis koostöös Härmavili ning Santa Mariaga

Kirsi-kookosesmuuti toidublogija Kristi Rebane
Kirsi-kookosesmuuti toidublogija Kristi Rebane
Kirsi-kookosesmuuti toidublogija Kristi Rebane
Kirsi-kookosesmuuti toidublogija Kristi Rebane
Kirsi-kookosesmuuti toidublogija Kristi Rebane

Kreemine kirsi-kookosesmuuti

Eriti kreemine ning mõnusalt toitev smuuti!
Hommikusöök
2 klaasi

Vaja läheb
  

  • 200 g Härmavili kivideta kirsse
  • 2 sl mandlikreemi või muud pähklikreemi
  • 1 suur küps banaan
  • 1 pakk Santa Maria lahjat kookosjooki
  • 1 tl magustamata kakaopulbrit
  • näpuotsatäis Santa Maria kardemoni

Klaasikaunistus

  • 1 sl Santa maria kookoskreemi

Tee nii
 

  • Mõõda kirsid, mandlikreem, banaan, kookosjook, kakao ja kardemon blenderisse ja surista kreemiseks.
  • Tõmba teelusikaga klaaside seintele Santa Maria kookoskreemi, et saada efektsed ja kaunid triibud. Vala smuuti klaasidesse ja naudi kohe.

Nipid

Mandlikreemi asemel - võid kasutada ka muid pähklikreeme
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating