Gluteenivabad õunapirukad võileivagrillis

Gluteenivabad õunapirukad võileivagrillis

Aeg võileivagrill sahtli põhjast välja otsida, sest lisaks juustukolmnurkadele on see masin ideaalne, et valmistada kiireid gluteenivabu “õunapirukaid”! Täidisega ei ole neis pirukates koonerdatud ning gluteenivaba leivakiht, mis on taigna asemel, tuleb mõnusalt õhuke ja kõrbe. Nii lihtne ja maitsev!

 

Retsept valmis koostöös Schäriga

Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane

Gluteenivabad "õunapirukad" võileivagrillis

Lihtsad ohtra õunatäidisega "pirukad" valmivad hoopis leivast ning ahju asemel vanas heas võileivagrillis.
Hommikusöök
4 pirukat

Vaja läheb
  

  • 4 viilu Schäri gluteenivaba leiba, nt Maestro Vital
  • võid
  • 1 suur või 2 väiksemat haput õuna, nt "Antonovkat"
  • 1 sl rafineerimata suhkrut
  • 0,5 tl jahvatatud kaneeli
  • 1 sl pestud rosinaid
  • 1 sl metspähkleid

Tee nii
 

  • Määri leivaviilud võiga.
  • Puhasta ja haki õun peenelt ning küpseta pannil koos killu või, suhkru, kaneeli, rosinate ja metspähklitega mõni minut, kuni õunad on poolpehmed.
  • Tõsta täidis kahele leivaviilule, kata teiste viiludega ning küpseta pirukad võileivagrilli vahel krõbedaks.

Nipid

Naudi kuumalt koos klaasi külma piimaga.  
Laktoosivabade pirukate jaoks - kasuta LV võid
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating