Gluteenivaba pasta spinati ja ricotta’ga

Gluteenivaba pasta spinati ja ricotta’ga

Roheline pastaroog on kevadiselt kerge, samas tänu ricotta‘le ning parmesanile valgurikas. Spinat lisab toitaineid ning blenderis valminud kaste on mõnusalt kreemine. 

 

Kastme saad valmis suristada samal ajal, kui pasta keeb, mis tähendab, et roog jõuab lauale ekstrakiiresti. Juustuga koonerdada ei tasu, kuna soolakas parmesan sobib imeliselt ricotta ja spinati mahedat maitset täiendama. 

 

Vaata, kuidas roog valmib SIIT videost

 

Retsept valmis koostöös Blendteciga ning kastme suristas valmis Designer 650 blender. 

Roheline pasta toidublogija Kristi Rebane
Roheline pasta toidublogija Kristi Rebane
Roheline pasta toidublogija Kristi Rebane

Spinati-ricotta spagetid

Kevadiselt roheline valgurikas kaste valmib lihtsalt blenderis samal ajal, kui pasta keeb, ning roog jõuab lauale vähem kui 15 minutiga!
Soolane ja soe
2 sööjale

Vaja läheb
  

  • 150 g gluteenivabu spagette
  • 75 g beebispinatit
  • 200 g ricotta't
  • 30 g parmesani + serveerimiseks
  • 1 küüslauguküüs
  • väike peotäis basiiilikut
  • soola-pipart

Tee nii
 

  • Pane spagetid ohtra soolaka veega potti keema.
  • Mõõda blenderisse spinat, ricotta, riivitud parmesan, pressitud või peenelt hakitud küüslauk, väiksemaks rebitud basiilikulehed.
  • Lisa blenderisse väike kulbitäis tärkliserikast pasta keeduvett ning surista ühtlaseks kastmeks.
  • Maitsesta kaste soola-pipraga ning sega nõrutatud spagettidega.
  • Serveeri kohe koos parmesani ning paari veskikeeru musta pipraga.

Nipid

Gluteenivaba pasta jaoks - kasuta GV märgisega spagette. Minu lemmikud on valges pakis Al Dente firma omad - olen leidnud näiteks Prismast ning Rimist. 
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.
Roheline pasta toidublogija Kristi Rebane


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating