Roheline pastaroog on kevadiselt kerge, samas tänu ricotta‘le ning parmesanile valgurikas. Spinat lisab toitaineid ning blenderis valminud kaste on mõnusalt kreemine.
Kastme saad valmis suristada samal ajal, kui pasta keeb, mis tähendab, et roog jõuab lauale ekstrakiiresti. Juustuga koonerdada ei tasu, kuna soolakas parmesan sobib imeliselt ricotta ja spinati mahedat maitset täiendama.
Lisa blenderisse väike kulbitäis tärkliserikast pasta keeduvett ning surista ühtlaseks kastmeks.
Maitsesta kaste soola-pipraga ning sega nõrutatud spagettidega.
Serveeri kohe koos parmesani ning paari veskikeeru musta pipraga.
Nipid
Gluteenivaba pasta jaoks - kasuta GV märgisega spagette. Minu lemmikud on valges pakis Al Dente firma omad - olen leidnud näiteks Prismast ning Rimist.
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.