Valmista kõik koostisosad ette. Koori ja haki šalottsibul ning küüslauk, koori ja riivi või ribasta porgand. Tükelda tofu kuubikuteks ning viiluta roheline sibul diagonaalselt.
Kastme jaoks vispelda kalakaste, tamarind ning suhkur vähese veega omavahel ning jäta seisma, et suhkur saaks lahustuda.
Keeda riisinuudlid vastavalt pakendi juhisele pehmeks ning nõruta sõelal jooksva külma vee all, et nuudlid üksteise külge ei kleepuks. Jäta ootele.
Kuumuta (vokk)pannil õli ning prae šalottsibulat, küüslauku ja porgandit mõni minut.
Lisa pannile tofu ja prae kuldseks. Kui kasutad krevette, lisa need roale viimasena, minutike enne serveerimist.
Lisa pannile nuudlid ja kaste ning sega läbi.
Lükka nuudlid panni serva, löö panni keskele munad ning prae pidevalt segades, kuni saad munapudru.
Lisa pannile 2/3 mungoa idudest ning rohelisest sibulast, jättes ülejäänu serveerimiseks. Kui kasutad krevette, lisa ka need. Sega kõik läbi ning serveeri pad thai’d laimisektorite, maapähklite ning soovi korral tšilliga.