Neid kuldseid pannkooke soovitan valmistada kohe topeltportsu! Mõnusalt pehmed ja mahedamaitselised koogid valmivad Tere Fit! kohupiimakreemist, täisterakaerast, talumunadest ja hooajalisest kõrvitsast ning sobivad ideaalselt päeva alustama.
Vaata, kuidas kohupiimapannukaid valmistada SIIT VIDEOST.
Pehmed pannukad on tänu muskaatkõrvitsapüreele imeliselt kuldsed ning kergelt magusad. Valgurikas kohupiim ja täisterakaerajahu aitavad kõhtu pikalt täis hoida.
Hommikusöök
3sööjale
Vaja läheb
Pannkoogid
200gmuskaatkõrvitsapüreed
200gTere Fit! maitsestamata kohupiimakreemi
2muna
60gtäisterakaerajahu
1slrafineerimata suhkrut
0,5tlsoola
0,5tlküpsetuspulbrit
Serveerimiseks
Tere Kreeka jogurtit
vahtrasiirupit või mett
Kreeka pähkleid
hapukaid marju, näiteks pohli või jõhvikaid
Tee nii
Sega kõrvitsapüree kohupiimakreemi, munade ja kuivainetega taignaks.
Gluteenivabadeks pannkookideks - kasuta GV kaerajahuLaktoosivabadeks pannkookideks - kasuta praadimisel ainult õli või koos õliga Tere LV võidMuskaatkõrvitsa asemel - sobib kasutada ka tavalise kõrvitsa püreed. Muskaatkõrvits annab tumedama tooni ning lisab rohkem magusust, ehk soovi korral lisa taignasse sel juhul veidi rohkem suhkrutP.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.