Lihtne coleslaw

Lihtne coleslaw

Ahoi, suvine salatihooaeg! Kui sulle meeldib klassikalisi retsepte tuunida, otsid, mida grilli kõrvale valmistada, või tahad kodust burksi veel juustusemaks muuta, siis see salat on sulle!


Retsept valmis koostöös Terega.

Lihtne coleslaw kristi rebane toidublogija
Lihtne coleslaw kristi rebane toidublogija
Lihtne coleslaw kristi rebane toidublogija
Lihtne coleslaw kristi rebane toidublogija
Lihtne coleslaw kristi rebane toidublogija

Lihtne coleslaw

Krõmps coleslaw sobib ideaalselt grilli kõrvale, burksi vahele või ka niisama mõne lisandiga kergemaks lõunaks. Siinne salat on kergelt juustuse meki saanud uuest Merevaigu juustumajoneesist.
Salat
1 mõnusalt suur kausitäis

Vaja läheb
  

  • 1 väiksem värske kapsa pea
  • 3 keskmist porgandit
  • 1 suur mahlane õun
  • 1 punane sibul
  • peotäis peterselli

Kastme jaoks:

  • 2/3 pakki Merevaigu juustumajoneesi
  • 3 kuhjaga sl maitsestamata Kreeka jogurtit
  • 8 sl õunaäädikat
  • soola-pipart

Tee nii
 

  • Haki kapsas peenelt, riivi porgand ja õun ning viiluta sibul. Haki ka petersell.
  • Sega kastmeained omavahel ning seejärel salatiga.
  • Salat sobib kohe söömiseks ning külmkapis hoides on väga hea ka järgmisel päeval.

Nipid

Ära kapsast riivi - vaid haki noaga või lõika mandoliiniga. Muidu kaotab see oma krõmpsu ja salat saab vesine.
Ilma suhkruta - paljud kapsasalatid sisaldavad suhkrut, mis kapsa maitse eriti hästi esile toob, kuid lisades salatile mahlase ja magusa õuna, ei ole suhkrut vaja!
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating