Maasika pulgajäätised

Maasika pulgajäätised

Eesti suve maitse on ju maasikas! Ning mille paremaga suvel maiustada, kui jäätisega. Maasika-vanilli pulgajäätised valmivad vaid paarist koostisosast ning on tänu maasikalisandile ekstra mahlased.

 

 

Vaata, kuidas jäätiseid valmistada SIIT VIDEOST

 

 

Retsept valmis koostöös Terega

Pulgajäätised toidublogija Kristi Rebane
Pulgajäätised toidublogija Kristi Rebane
Pulgajäätised toidublogija Kristi Rebane

Maasika-vanilli pulgajäätised

Ise tehtud pulgajäätised on ulme maitsvad, kordades ilusama koostisega kui poe jäätised, ning ka kordades soodsamad!
Magustoit
8 tk

Vaja läheb
  

  • 8 tl maasikapüreed või toormoosi
  • 120 g ehk üks keskmine banaan
  • 120 g Tere Hellus maasika-vanilje keefirijooki
  • 150 g tumedat šokolaadi
  • 40 g kookosõli

Tee nii
 

  • Tõsta 8 väiksema pulgajäätisevormi põhja teelusikatäis maasikapüreed või toormoosi ning tõsta vormid sügavkülma.
  • Viiluta banaan ning pane sügavkülma.
  • Blenderda külmunud banaaniviilud koos Hellus maasika-vanilje keefirijoogiga ühtlaseks ning tõsta segu lusikaga vormidesse. Lase külmuda.
  • Sulata šokolaad koos õliga vesivannil või mikrolaineahjus lühikeste intervallide tagant segades ning kasta jäätised ükshaaval glasuuri.
  • Säbruta lusikaotsaga glasuurile kaunistus ning hoia söömiseni sügavkülmas.

Nipid

Lase glasuuril jäätistel püstiselt taheneda - nii jääb see igast küljest ilus. Lihtsa hoidja selle jaoks saad valmistada munakarbist, kuhu torka jäätised lihtsalt ükshaaval sisse. Glasuur taheneb minutiga ning siis saad jäätised sügavkülma tõsta. 
Kui maasikamoosi ei ole - proovi jäätiseid ka teiste puuvilja- või marjapüreedega
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.
Pulgajäätised toidublogija Kristi Rebane
Pulgajäätised toidublogija Kristi Rebane


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Recipe Rating