Go Back
Tatrajahu pannkoogid

Toortatrajahust pannkoogid

Pehmed, kergelt pähklise maitsega pannkoogid sobivad imeliselt nii soolaste kui ka magusate lisanditega nautimiseks.
Hommikusöök
3 sööjale

Vaja läheb
  

  • 2 muna
  • pool klaasi toortatrajahu
  • 0,5 tl soola
  • 1/3 tl küpsetuspulbrit
  • 2 klaasi keefirit
  • praadimiseks õli või võid

Tee nii
 

  • Klopi munad kausis lahti. 
  • Lisa kuivained ning vähehaaval keefir, kuni saad ühtlase taigna. 
  • Lase taignal võimalusel tunnike seista võin prae kohe õli või võiga pannikoogid.

Nipid

GV pannkookide jaoks - kuigi tatar on ise gluteenivaba, siis ristsaastumise vältimiseks kasuta gluteenivaba märgisega toortatrajahu.
LV pannkookide jaoks - kasuta laktoosivaba keefirit ning kui praed võiga, siis ka laktoosivaba võid.
 
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.