Tatrapada fetaga
Lihtne ja toitev pajaroog, mida näiteks lõunaks karbiga kaasa pakkida.
- 200 g (toor)tatratangu + 5 dl vett
- 1 keskmine porru
- 200 g marineeritud paprikat, nõrutatud kaal
- 300 g fetat
- peotäis värsket tilli
- soola-pipart
- oliiviõli
Loputa tatar sõelal jooksva veega ning keeda, kuni vesi on tangu imendunud. Poole keemise peal maitsesta soolaga. Valmis tatar sega kahvliga läbi.
Kuni tatar keeb, viiluta porru peenelt ja prae õlis kuldseks.
Viiluta paprika ning lisa pannile.
Vala tatar pannile, sega läbi ning maitsesta värskelt jahvatatud pipraga.
Võta pann tulelt ning sega sisse hakitud till ja käte vahel murendatud feta. Serveerimisel nirista peale oliiviõli.
Toitainerikkama roa saad kui kasutad röstitud tatra asemel heledat toortatratangu.
Vegan roa jaoks asenda feta näiteks praetud tofu või kikerhernestega.
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.