Suvepikenduse hommikukauss
Suvemarja-kookose smuutikauss pannimüsliga valmib vaid 10 minutiga ning järgmisel hommikul, kui müsli juba purgis ootab, veelgi kiiremini.
Smuuti
- 1 pakk Härmavili suvist marjasegu
- 1 suur või 2 väiksemat küpset banaani
- 150 ml Santa Maria kookoskreemi
- u 50 ml vett
Panni-granola
- 2 tl kookosõli
- 2 tl mett
- klaasitäis kaerahelbeid
- väike peotäis pähkleid, nt metspähkleid ja mandleid
- väike peotäis seemneid, nt päevalille ja chia
- 1 sl kookoshelbeid
- 1 tl Santa Maria kaneeli
- 1/3 tl Santa Maria kardemoni
- 1/3 tl Santa Maria ingverit
- näpuotsatäis Santa Maria soola
Granola
Sulata õli ja mesi pannil.
Lisa kaerahelbed ja prae minutike.
Lisa ülejäänud ained ja prae aeg-ajalt segades keskmisel kuumusel u 5 minutit, kuni granola on krõbe ning köök head lõhna täis. Tõsta pann tulelt.
Smuuti
Surista marjad banaani, kookoskreemi ja vähese veega mõnusaks paksuks seguks.
Jaga smuuti kahe kausi vahel, puista peale granola’t, lisa banaaniviile ja marju ning naudi kohe.
Kui soovid taimset granola’t - kasuta mee asemel agaavi- või vahtrasiirupit
Gluteenivabaks granola'ks - kasuta GV märgisega kaerahelbeid
Retseptist saad granola’t rohkem, kui ühe hommikusöögi jagu. Pista ülejäänud purki ning naudi järgnevatel päevadel
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.