Go Back
Gluteenivabad kõrvitsapannkoogid

Kaerajahust kõrvitsapannkoogid

Pehmed kuldkollased kõrvitsapannukad on tänu täisterakaerajahule kiudainetest pungil, maitsevad mahedalt ning sobivad imeliselt pühapäeva hommikusöögilauale.
Hommikusöök
3 sööjale

Vaja läheb
  

  • 2 muna
  • 2 dl kõrvitsapüreed
  • 1,5 dl piima või taimset jooki
  • 1 tl rafineerimata suhkrut
  • 3 dl täisterakaerajahu
  • 0,5 tl soola
  • 0,5 tl küpsetuspulbrit
  • õli praadimiseks

Tee nii
 

  • Vispelda munad kõrvitsapüree, piima ning suhkruga ühtlaseks. Võid selleks kasutada ka saumikserit.
  • Sega juurde kuivained.
  • Prae vähese õliga lusikapannkoogid ning serveeri meelepäraste lisanditega.

Nipid

GV pannukate jaoks - kasuta gluteenivaba märgisega kaerajahu või jahvata see gluteenivabadest kaerahelvestest. Jahvatustöö teeb kenasti ära ka blender. Kui kasutad piima asemel taimset jooki, vaata, et ka see oleks gluteenivaba. 
LV pannukate jaoks - kasuta laktoosivaba piima või taimset jooki. 
 
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.