Go Back
Gluteenivabad õunapirukad toidublogija Kristi Rebane

Gluteenivabad "õunapirukad" võileivagrillis

Lihtsad ohtra õunatäidisega "pirukad" valmivad hoopis leivast ning ahju asemel vanas heas võileivagrillis.
Hommikusöök
4 pirukat

Vaja läheb
  

  • 4 viilu Schäri gluteenivaba leiba, nt Maestro Vital
  • võid
  • 1 suur või 2 väiksemat haput õuna, nt "Antonovkat"
  • 1 sl rafineerimata suhkrut
  • 0,5 tl jahvatatud kaneeli
  • 1 sl pestud rosinaid
  • 1 sl metspähkleid

Tee nii
 

  • Määri leivaviilud võiga.
  • Puhasta ja haki õun peenelt ning küpseta pannil koos killu või, suhkru, kaneeli, rosinate ja metspähklitega mõni minut, kuni õunad on poolpehmed.
  • Tõsta täidis kahele leivaviilule, kata teiste viiludega ning küpseta pirukad võileivagrilli vahel krõbedaks.

Nipid

Naudi kuumalt koos klaasi külma piimaga.  
Laktoosivabade pirukate jaoks - kasuta LV võid
 
P.S. Kui katsetad kodus retsepti ja jagad sellest pilti või videot Instagramis, lisa ka #retseptbykristi - mul oleks meeletult hea meel sinu maitsvat kätetööd näha.